jueves, 16 de septiembre de 2010

MAZINGEEEEEEER-Z

Al ver este Blog, me han venido los recuerdos de aquella serie que en mi infancia encontré fantástica, pues rompía con todo lo que habíamos visto hasta entonces.
Imagine mil aventuras con mi muñeco y sus “Puños fuera”

5 comentarios:

  1. Genial!, yo tenia 10 años. Creo recordar que el albun de cromos venian en los Danone, igual que los de Heidi y otros muchos. ¿Como es que Danone ya no hace ese tipo de promociones?. Yo recuerdo que me comia los Danones de 2 en 2, para que se acabaran más pronto. Ahora para que mis hijos se coman un flan o un yogur, tengo que hacer virguerias. jejeje

    ResponderEliminar
  2. Jo era fan de l'afrodita A. Tot i que vist en la distancia, ara em sembla una mica sexista el seu atac "pechooos fuera".
    és veritat que actualment ja no hi ha aquelles fantàstiques col·leccions de cromos i crec que eren un reclam ideal per que els nens mengessin iogurt.
    però els nens d'ara no tenen res a envejar als ninos de la meva època, com el mazinguer. actualment és fan ninos molt aconseguits de tots els seus herois: spiderman, els famosos gormittis...
    a les botigues de joguines hi ha de tot.

    ResponderEliminar
  3. Jo hauria d'haver-me sentit identificada amb l'Afrodita-A i la noia que la portava, però això que se li disparessin els pits em feia angúnia. Era més del Mazinger. De tota manera, he de reconèixer que, ara mateix, ni me'n recordo, de la mena d'històries que s'hi contaven, tinc el record vague d'una conductora de l'Afrodita una mica bleda... vaja, que seguia els cànons femenins de l'època.

    ResponderEliminar
  4. Hola Ajac. Sabrias decirme a que publicacion pertenece el dibujo de mazinger que has mostrado en tu encabezaniento?
    Gracias!

    ResponderEliminar
  5. Lo siento, pero desconozco el origen de la imagen.
    Un saludo.

    ResponderEliminar